Barnföreställning: Historien om en sång

 

 

 

 

 

 

 

Sofia Berg Böhm och Anna Möller.                                            Foto: Johanna Huss

I alla tider har människor sjungit och spelat tillsammans. Det kan låta olika i olika delar i världen men överallt finns den, musiken och sången, och den fyller samma funktioner var du än befinner dig. Överallt i världen används musik för att uttrycka kärlek, natta små barn och ge kraft under tungt arbete. Den skänker glädje och tröst till den sorgsne och lockar den glade till dans när festligheter firas. Den kan vara liten och skör eller stor och stark och den väcker känslor och skapar samhörighet.

I Historien om en sång färdas vi genom världens förunderliga ljudlandskap och får möta både det som är bekant men också sånt som låter nytt. Det blir ett spännande tonäventyr där ”ljudskötarna” Anna och Sofia öppnar upp sin ljudkoffert, där vad som helst kan gömma sig.
 
Föreställningen vänder sig till barn mellan 5 och 9 år och innehåller både teater och musik. Publiken är medskapande i vissa partier och barnen får hjälpa till att spela, sjunga och skapa ljud.
  
Medverkar på scenen gör skådespelare/sångerska Sofia Berg Böhm och musiker Anna Möller. För manus och regi står Johanna Huss tillsammans med ensemblen.

Fritt inträde!

Begränsat antal platser – kom i tid!

Datum/Tid
Datum - 22 feb 2020
12:00 - 13:00

Plats
Gamla Elverket

Kategori