Folkmusiknatta: Barnföreställning – INSTÄLLT PGA SJUKDOM!

                   KOM, KOM IGEN!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I denna härliga barn- och familjeföreställning bjuder Susanne och Marco på sång, rytmer, danser, rörelser och ramsor som alla kan hänga med på. Kom, kom igen!  

Publiken är med på allt som händer under programmet. Målgrupp: 3-9 år

Susanne Lind, fiol och sång, är musikhandledare och folkmusiker och har arbetat som frilansmusiker sedan 1995, med tusentals framträdanden bakom sig. Susanne fick Framtidspriset på Folk- och Världsmusikgalan 2011, Skaraborgs kulturstipendium 2013 och har även emottagit konstnärsnämndens stipendium.

 Marco Rios, Värmlänning från Peru, numera bosatt i Stockholm, gitarr, sång och slagverk, känd för programserien ”Hej Amigo!” på TV:s Björnes magasin och på P3:s barnradio. Marco har gett ut 6 egna CD för barn och vuxna på svenska och spanska.

Marco har turnerat i Mexiko ett antal gånger med sina översättningar av Björn Afzelius sånger till spanska med stöd av bl.a. SKAP, STIM och Konstnärsnämnden.

OBS: Gratis inträde men du måste beställa biljett pga antalet biljetter är begränsat. Vi vill inte ha kö i kassan. Gäller både barn och vuxen! Max en vuxen/barn.

 Boka biljett här!

OBS: Vi följer FHM:s rekommendationer och ser till att publiken sitter med rekommenderat avstånd.

Konserten arrangeras med stöd av Folkmusikens hus, Kulturrådet och Bilda Mitt.

 

Datum/Tid
Datum - 7 nov 2020
11:00 - 12:00

Plats
Kulturhuset tio14

Kategori