Om föreningen

Falufolk musik & dans - en ideell arrangörsförening för folk- och världsmusik i Falun som bildades i maj 2011. Vårt mål är att presentera fantastiska, sprudlande, intima och mysiga evenemang. Det finns plats för många att engagera sig och komma med idéer.

I föreningen finns tre arbetsgrupper:

• Cafékvällar – kontaktperson Ann Sjödén
    • Konserter: folk- och världsmusik – kontaktperson Peter Grind
    • Barn- och ungdomsarrangemang – kontaktperson Mia Ljungström-Svensdotter

Vill du vara med och jobba i någon arbetsgrupp? Planera evenemang, komma med idéer, affischera, fota/filma till vår FB, sitta i kassan eller vara behjälplig på annat sätt? Allt är av intresse, stort som smått. Du kan kontakta oss via vårt e-postformulär:  FaluFolk

Fr o m februari 2016 består FaluFolks styrelse av:

• Alf Tangnäs – ordförande
  • Ann Sjödén – vice ordförande, cafékvällar
  • Stig Meiton – kassör
  • Nils Wålstedt – sekreterare och media
  • Maria ten Volde – ledamot, konsertgrupp

Vi samarrangerar och arbetar med stöd av Kulturrådet, Falu Kommun, Folkmusikens hus, Kopparstaden, Gamla Elverket, Bilda, First hotel Grand, Aspeboda polskevänner samt Plastic Paddy.